Iklan Billboard 970x250

ατρομητοσ παναιτωλικοσ διαιτητησ, Super League Oi Diaithtes Ths 6hs Agwnistikhs Podosfairo Super League 1 Asteras Tripolhs Apollwn Lamia Panaitwlikos Pas Ofh Atromhtos Pana8hnaikos Nps Bolos A E K Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6

Iklan 728x90

ατρομητοσ παναιτωλικοσ διαιτητησ, Super League Oi Diaithtes Ths 6hs Agwnistikhs Podosfairo Super League 1 Asteras Tripolhs Apollwn Lamia Panaitwlikos Pas Ofh Atromhtos Pana8hnaikos Nps Bolos A E K Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ προχώρησε στην αλλαγή του διαιτητή της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 281 1715 με τον Δημήτρη Καραντώνη να αντικαθιστά τον Τάσο Παπαπέτρου ο οποίος ήταν στο var στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ.


Panaitwlikos O Fwtias Diaithths Sto Bolo Thn Kyriakh Syneidhsh

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο αναζητώντας βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

ατρομητοσ παναιτωλικοσ διαιτητησ. Ανάλυση αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0607 και προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν. Μια εξαιρετική κεφαλιά του Πέτρου Γιακουμάκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη 0-1 στον Ατρόμητο στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό που έγινε στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0 Δύο στα δύο για την Κ20 του Ατρομήτου η οποία επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 της αντίστοιχης του Παναιτωλικού στο.

ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Α ΒΟΗΘΟΣ ΕΠΣ. Στατιστικά αγώνα βαθμολογία Σούπερ Λιγκ και αποδόσεις των εταιριών. Ο Μανούσος ευστόχησε σε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε άλλο ένα γκολ το οποίο πέτυχε ο Κωτσόπουλος και έτσι ο Ατρόμητος πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε εύκολα του Παναιτωλικού με 2-0.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΡΕΣΚΑΣ ΒΟΗΘΟΙ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ 4ος ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΑΤΣΙΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. Ανάλυση και προγνωστικά για το στοίχημα για το Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2016-09-18 1815.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1915. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε επαφή με την εξάδα. Μπήκε στην προεπιλογή ο παροπλισμένος Καχίλα Α 40 παραμένει τραυματίας ο Χαρίσης Μ 250.

Με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταχάρ από το 51 οι Αγρινιώτες που έμειναν. Μπαένα Μ 170 Γαρουφαλιάς Μ 10 Μάντσον ΜΑ 160 μπήκε στο 83 με την ΑΕΛ τελείωσαν από τον Ατρόμητο και τυπικά. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Κ19 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ19.

ΜΠΑΛΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ Β ΒΟΗΘΟΣ ΕΠΣ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos από τον αγώνα στο web tv του novasportsgr httpwwwnovasports.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο που επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού χάρη στα γκολ των Μανούσου με πέναλτι 14 και Κωτσόπουλου 78. Θα τα καταφέρει απέναντι στους Περιστεριώτες που δείχνουν να ανεβαίνουν αγωνιστικά. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1 Πάλι πίσω στις νίκες Πάμε γερά.

ΠΗΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΛΕΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΤΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΚΕΔΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΟΜΙΝΗΣ. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΒΟΗΘΟΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΙΝΤΑΝΑΣΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 4ος ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΑΤΣΙΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού βγήκαν ωραία στην επίθεση ο Ουάρντα άνοιξε για τον Κλέσιο ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Μιγκέλ Ροντρίγκες με πλασέ έστειλε τη μπάλα στην οροφή των. Με γκολ του Γιακουμάκη λοιπόν από στημένη φάση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος νικάει τον Παναιτωλικό. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.


O Manoyxos Sfyrizei Sto Atromhtos Panaitwlikos Karvasaras Eidhseis Apo Thn Dytikh Ellada Kai Olo Ton Kosmo


Gia Timwria O Kominhs Gia Thn Mh Apobolh Risbanh Sto Panaitwlikos Atromhtos Agriniopress


Panaitwlikos Atromhtos 0 1 O Giakoymakhs Ton Skotwse Sto Finale Highlights Fosonline


Atromhtos Panaitwlikos 2 2 Pontos Xrysafi Sto Peristeri Highlights Fosonline


E3allos O Kananti Ekane Ntoy Ston Diaithth Toy Atromhtos Panaitwlikos Vid Sdna


O Diaithths Me Ton Atromhto Agrinio Goal


O Gkortsilas Diaithths Sto Panaitwlikos Atromhtos


Papapetroy H Ked Ton Ebgale Apo To Panaitwlikos Atromhtos Sportime Gr


Karantwnhs Sto Paok Atromhtos Koytsiayths Sto Osfp Asteras Zaxariadhs Sto Panaitwlikos Aek Soccerplus Gr


O Fwtias Diaithths Sto Bolos Panaitwlikos Agrinionews


Eyaggeloy Sto Atromhtos Panaitwlikos Agrinionews


O Manoyxos Sfyrizei Sto Atromhtos Panaitwlikos Agrinionews


O Eyaggeloy Sfyrizei Sto Atromhtos Panaitwlikos Karvasaras Eidhseis Apo Thn Dytikh Ellada Kai Olo Ton Kosmo


Super League Oi Diaithtes Ths 6hs Agwnistikhs Podosfairo Super League 1 Asteras Tripolhs Apollwn Lamia Panaitwlikos Pas Ofh Atromhtos Pana8hnaikos Nps Bolos A E K Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6


O Eyaggeloy Diaithths Sto Atromhtos Panaitwlikos Agriniopress


Karantwnhs Anti Papapetroy Sto Panaitwlikos Atromhtos Sport24


Super League O Karantwnhs Sto Panaitwlikos Atromhtos Anti Gia Ton Papapetroy


Azeros Diaithths Sto Atromhtos Ael Ael


Panaitwlikos Atromhtos 1 1 Den Htth8hkan Alla Exasan Kai Oi Dyo E8nos

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post